Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Σεξ σήμερα, μωρό στις 11/11/11

Ανήκετε και εσείς στα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί στις 11 Νοεμβρίου του 2011;

Σήμερα είναι η μέρα σας! Φροντίστε, λοιπόν, η σύλληψη να πραγματοποιηθεί σήμερα, με βάση τον έμμηνο κύκλο των 28 ημερών, που ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.

Η επόμενη ευκαιρία να γεννηθεί ένα παιδί την ίδια ημερομηνία θα είναι μετά από 100 χρόνια, δηλαδή στις 11 Νοεμβρίου του 2111.


Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι δεν είναι βέβαιο πως ένα ζευγάρι που θα έχει σήμερα ερωτική επαφή θα αποκτήσει μωρό στις 11/11/11.


«Δεν υπάρχει καμία εγγύηση», λέει η Ρόντα Γκάνον, νοσοκόμα στην κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης του Γουόλθαμ, Boston IVF.


Όμως η Γκάνον είπε ότι οι γυναίκες των οποίων η έμμηνος ρύση ολοκληρώνεται σήμερα έχουν πολλές πιθανότητες να συλλάβουν και έτσι να γεννήσουν περί τα μέσα Νοεμβρίου.

---
πηγή:on-news.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News