Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Από σήμερα έως τις 17/02 τα οικογενειακά πολυτεκνικά επιδόματα

Αφορούν 427.300 οικογένειες.

Από σήμερα έως και τις 17 Φεβρουαρίου, θα αρχίσουν να καταβάλλονται σε 427.300 οικογένειες τα οικογενειακά πολυτεκνικά επιδόματα (επίδομα 3ου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα, πολυτεκνικό επίδομα τρίτεκνης οικογένειας Ν. 3631/08, ισόβιες συντάξεις και εφάπαξ παροχή 2.000 ευρώ Ν. 3454/2006) του Α΄ διμήνου 2011.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στα 128.423.606,40 ευρώ.

---
πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News