Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΝΙΣΣΑ - ΓΑΡΕΦΙ 2-0

Πολύ κατώτερος του αναμενομένου ο Γηραιός ηττήθηκε δίκαια(;;;;;) από την ομάδα της Άρνισσας.'Αλλη ομάδα χωρίς τον Σίσκο οι φιλοξενούμενοι. Δύο γκολ οφ-σάιντ πέτυχαν οι γηπεδούχοι.Ένα ακυρωθέν γκολ για τον Ηρακλή.Τα οφ-σάιντ πολλά για τους φιλοξενουμένους και... μηδέν(0) για την Άρνισσα.Οι παίκτες της Άρνισσας προκαλούσαν συνεχώς λεκτικά τους παίκτες του Ηρακλή. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Γιάγκος...φορούσε ωτοασπίδες.

Λίγες φάσεις δημιούργησε η ομάδα του Γαρεφείου,καθώς οι βοηθεί Σαββίδης και Δέλλιος δεν επέτρεπαν στην ομάδα του Ηρακλή να περάσει το κέντρο.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
Στο 17' σου του Μπίνου, αποκρούει ο Αγγελάκης.
Στο 30' ο Μαρτίν από εμφανή θέση οφ-σάιντ με κεφαλιά κάνει το 1-0. Ήταν τόσο οφ σάιντ που ο επόπτης Δέλλιος δεν το είδε(;;;) η δεν ήθελε να το δεί.
Στο 36' αμυντικοί και τερματοφύλακας κάνουν σάντουιτς τον Μπίνο, αλλά το εμφανές πέναλτυ μετατρέπετε σε κόρνερ.
Στο 52' ο Μάρκου Μ. φέρνει το ματς στα ίσα, αλλά ο διαιτητής Γιάγκος έχει διαφορετική άποψη,Επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα που σημειωτέων δεν είχε συμμετοχή στην φάση.
Στο 65' φάουλ του Κόγιου Γ. λίγο άουτ
Στο 70' ο Παρασκευάς λέει ΟΧΙ σε τετ-α-τετ του Μαρτίν.
Στο 72΄ ο Αγγελάκης θα πει με την σειρά του ΟΧΙ σε φάουλ του Κόγιου Γ.
Στο 80' ο Αγγελάκης θα σταματήσει ξανά τον Κόγιο Γ.
Στο 87' ο επόπτης Σαββίδης κλείνει τα μάτια σε τριπλό(!) οφ-σάιντ παικτών της Αρνισσας και 2-0


Υ.Γ: Κάθε φορά που το Γαρέφι πατάει κορυφή, μια ανώτερη δύναμη τον ρίχνει απο αυτή.

---
Πηγή: iraklisgarefioy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News