Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Παραλίμνη-Άγιος Λουκάς 2-0

"Έπαιζαν μία ολόκληρη κατηγορία"


Τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς έπαιζαν την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος η Παραλίμνη και ο Άγιος Λουκάς αφού οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο νίκη για να ανέβουν κατηγορία, ενώ για τους φιλοξενουμένους ήταν αρκετή και η ισοπαλία. Ο αγώνας αξίζει να σημειωθεί πραγματοποιήθηκε σ' έναν πού βαρύ αγωνιστικό χώρο από τις προηγηθείσες βροχές που δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα μα κυριαρχεί περισσότερο η δύναμη παρά η τεχνική, ενώ τον παρακολούθησε πλήθος φιλάθλων από την ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών.

Το Α' ημίχρονο κύλησε με τις ομάδες ισοδύναμες, στο Β' ημίχρονο όμως οι νικητές κυριάρχησαν έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον έμπειρο Γρηγόρη Χατζηπαρασίδη που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους και η νίκη θεωρείται δίκαιη. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα της Παραλίμνης συσσωμη να πανηγυρίζει την άνοδο στην Α' Κατηγορία με το γνωστό "ΟΛΕ" στο γήπεδο. Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα:


Στο 14' δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου έφυγε λίγο άουτ.
Στο 28' ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη Παπαδόπουλο γκολ που πέτυχε ο Β.Λαμπρόπουλος της Παραλίμνης.
Στο 66' ο Γ. Χατζηπαρασίδης εκτέλεσε φάουλαπό τα δεξιά και ο αδελφός του Θ. Χατζηπαρασιδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Στο 72' ο Γ. Χατζηπαρασίδης με ατομική προσπάθεια πέρασε δυο αντιπάλους και με αριστερό σουτ η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.
Στο 86' ο 'ιδιος παίχτης με διαγώνιο σουτ πέτυχε το τελικό 2-0
Στο 90' ο Δεληλάμπου μόνος μέσα στην περιοχή καθυστέρησε να σουτάρει και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.
Στο 90+3 ο Χατζηβασιλειάδης τετ τα τετ με τον τερματοφύλακα πλάσσαρε άουτ.
Από τους νικητές διακρίθηκαν οι: Χατζηπαρασιδης Γρ, Γεωργουλάκος, Παπαδόπουλος.
Ενώ από τους ηττημένους οι: Κωνσταντινίδης, Ουγγρίνης και Γαλατσίδας.


Άριστος ήταν ο διαιτητής Μιχαηλίδης(Παπαδόπουλος- Γάτσος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μ. ΑΕΤΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ: (Σαρουσαββίδης): Αθανασέλος, Μουρατίδης, Γεωργουλάκος, Τζιώτζιος, Λαμπρόπουλος Β. ( 68' Γεωργιάδης) , Λαμπρόπουλος Π. ,Δεληλάμπου, Χατζηπαρασίδης Γρ., Χατζηπαρασίδης Θ. (88' Μαθιουδάκης), Παπαδόπουλος, Χατζηπαρασίδης Π. (72' Λαζαρίδης)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ: (Κουτσός): Σαχινίδης, Τζιουμαντάνης, Δέλλιος, Κωνσταντινίδης, Αμπατζίδης, Ουγγρίνης, Κουτσός Ηλ. (78' Μιχαηλίδης) , Παπάζης (84' Βολτσκά), Κοϊμτσίδης, Γαλατσίδας, Χατζηβασιλειάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News