Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Κέντρο Τεχνών «Εν Χορώ»: Σεμινάριο αφρικανικού χορού Κυριακή 27/2

Το Κέντρο Τεχνών «Εν Χορώ» σας προσκαλεί σε ένα δίωρο σεμινάριο αφρικανικού χορού που θα γίνει την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου και ώρα 6-8 μ.μ. στην αίθουσα του Κ.Τ. «Εν Χορώ». Πρόκειται για ένα σεμινάριο που γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή μας και απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.
Οι αφρικανικοί χοροί είναι ένα είδος χορού που απελευθερώνει την εγκλωβισμένη ένταση που συσσωρεύεται μέσα στο σώμα μας, καταπολεμώντας το άγχος και το στρες.Για να συμμετέχει κάποιος δεν απαιτείται να έχει κάποια ιδιαίτερη γνώση χορού ή τεχνικής.

Η διδασκαλία θα γίνει από την κα Ολυμπία Παπαδημητρίου, η οποία είναι χορογράφος, καθηγήτρια χορού και χορεύτρια, με σπουδές στη Γαλλία (Παρίσι) στο “Centre des Dances Africaines” του Georges Momboye. Στη Γαλλία συνεργάστηκε με διάφορα σχήματα και με την ομάδα Jazz της Martine Curdat – Cadet. Πλέον ζει μόνιμα και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι η μοναδική που διδάσκει το συγκεκριμένο είδος χορού.
Το σεμινάριο θα συνοδεύσει με τα κρουστά του ο Ντίνος Μαρίνος.
Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για την ανάδειξη της τέχνης του χορού στη μικρή μας επαρχία.
• Κόστος συμμετοχής: 20 €.
• Δηλώσεις συμμετοχής: στο τηλέφωνο 6934173458 (Κατερίνα) και
στην αίθουσα χορού του Κ.Τ. «Εν Χορώ», Μιαούλη 21(στενό Πολυξενίδη), Αριδαία, τις απογευματινές ώρες, πλην της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News