Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πολιτιστικ​ή εκδήλωση 2ου Γυμνασίου Αριδαίας

Μια βραδιά πολιτισμού, όπου οι λέξεις συνάντησαν την εικόνα και την μουσική, πρόσφεραν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας την Τετάρτη 16/2/2011 στο κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα του Ξενιτίδειου.

Τα μυθιστορήματα: Η εποχή των Υακίνθων της Τούλας Τίγκα, Το μυστικό του δούλου, της Έυης Πίνη, Δύσκολα Χρόνια, και Όλιβερ Τουίστ του Charles Dickens και Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, της Άλκης Ζέη ζωντάνεψαν μέσα από τις αφηγήσεις των μαθητών. Η δύσκολη παιδική ηλικία των ηρώων ήταν η κοινή συνισταμένη όλων των παρουσιάσεων που κατάφεραν να συγκινήσουν αλλά και να προβληματίσουν το κοινό, πάνω στο διαχρονικό αυτό φαινόμενο.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης τη σκυτάλη πήρε η μουσική. Το μουσικό συγκρότημα «Ονειροκρίτες», ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε μέσα από τις δραστηριότητες του Γυμνασίου, μάγεψε το κοινό με τις ερμηνείες τραγουδιών από το έντεχνο ροκ ρεπερτόριο, ελληνικό και ξένο.
Για άλλη μια φορά το 2ο Γυμνάσιο απέδειξε πως ο χώρος του σχολείου μπορεί να γίνει ένας πραγματικός χώρος καινοτομίας και πολιτισμού, όταν στο επίκεντρο βρίσκεται ο μαθητής και η δουλειά συνδυάζεται με το ταλέντο και το φιλότιμο.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορεί κανείς να αναζητήσει στην ιστοσελίδα του 2ου Γυμνασίου:http://www.2gymaridaias.edu.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News