Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μάντσεστερ Σίτι - ΆΡΗΣ 3-0 Απίστευτος ο κόσμος του ΆΡΗ

Ο Άρης υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της  και αποχαιρέτισε το Europa League όμως οι 6000 οπαδοί του έδωσαν ρεσιτάλ στην εξέδρα κάνοντας τους Άγγλους να σιγήσουν!

Ο Άρης γνώρισε την ήττα από την Μάντσεστερ με 3-0 με δύο γκολ του Τζέκο και ένα του Γιάγια Τουρέ. Οι «κίτρινοι» δεν μπορούσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να συγκρατήσουν τους παίκτες της Σίτυ που είχαν κάποια εκπληκτικά 5-10λεπτα και έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά όλα εκτυλίχτηκαν στο χόρτο γιατί στις κερκίδες άλλος ήταν ο μεγάλος νικητής.

Τους τρέλαναν

Και δεν ήταν άλλος από τον κόσμος του Άρη που βρέθηκε με κάθε μεταφορικό μέσο στην Αγγλία και παρέδωσε ρεσιτάλ κερκίδας στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Σίτυ. Μάλιστα οι παράγοντες του αγγλικού συλλόγου γνωρίζοντας από το Βικελίδης τι ατμόσφαιρα δημιουργούν οι αρειανοί παρακαλούσαν τους φιλάθλους της Σίτυ να είναι εκδηλωτικοί κατά την διάρκεια του αγώνα. ¨Όμως μάταια. Οι φωνές των φίλων του Άρη σκέπαζαν τους Άγγλους και ο σκηνοθέτης της μετάδοσης δικαίως έδειχνε και ξανά έδειχνε την εκπληκτική κερκίδα στο Μάντσεστερ.

---
Πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News