Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΓΑΡΕΦΙ - ΠΙΠΕΡΙΑ 3-1

Με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπίνο ο Ηρακλής Γαρεφείου πήρε κεφάλι στην βαθμολογία.Ο έμπειρος φορ πέτυχε δύο τέρματα και ''έδωσε'' στον Κόγιο Γ. το τρίτο. Ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακός και φάνηκε αρκετά κουρασμένος από τον αγώνα μέσα στην Πέλλα.

Παρόλο την άσχημη εμφάνιση οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν τον αγώνα απο το πρώτο μέρος, αλλα λίγο ο αέρας λίγο η ατυχία, το γκολ δεν ήρθε.Ο Μάρκου Μ. στο 15' και ο Μάρκου Αν. στο 22' σημάδεψαν τον Γιαγκίνη.Ο Μάρκου Χ. στο 35΄φάτσα με το γκολ, αργεί χαρακτηριστικά και οι αμυντικοί σταματούν ένα σίγουρο γκολ.
Στο β΄μέρος οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν στροφές και θα προηγηούν με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μπίνου στο 48' και στο 57'.Κάπου εκεί η ομάδα θα επαναπαυθεί στο σκορ και θα δώσει χώρο στην Πιπεριά που αρχικά προειδοποίησε με τετ - α - τετ του Σιώπκα που μπλόκαρε ο Παρασκευάς, αλλά λίγο αργότερα ο Χασαπάκης θα μειώσει σε 2-1 μετά απο ωραία μπαλιά του Ευγενίου.
Το σκόρ έκλεισε στο 86' ο Κόγιος Γ. με κοντινό πλασέ.
Απο τον Ηρακλή ξεχώρισαν οι Μπίνος, Κόγιος Π. και Μάρκου Π.
Απο την Πιπεριά ξεχώρισαν οι Γραβάνης, Ευγενείου και Κώτσου
Συνθέσεις:

Γαρέφι: Παρασκευάς,Μάρκου Μ., Κόγιος Π., Μάρκου Π., Τουρλάκης(49' Μπινος Δ.), Σίσκος(Μπίνος Β.), Μάρκου Αν., Κόγιος Γ., Μάρκου Μ., Γιάντσης, Μπίνος Α.

Πιπεριά: Γιαγκίνης, Τόπκας, Αβραάμ, Γραβάνης, Κεχίδης, Κώτσου, Ανδρίτσος(59' Σιάλης), Μπελητάσιος, Ευγενείου, Μητόγλου(78' Κονάκογλου), Σιώπκας(85' Χασαπάκης)




Πηγή:Από το πολύ καλά ενημερωμένο στα αθλητικά iraklisgarefioy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News