Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Στην 3η χειρότερη θέση σε θέματα περιβάλλοντος η Ελλάδα...

Στην τρίτη χειρότερη θέση μεταξύ των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατατάσσει την Ελλάδα η Κομισιόν στα θέματα που αφορούν τη διαχείριση του περιβάλλοντος.

Κατά την επίσκεψή κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη χώρα μας, ζητήθηκε από τις ελληνικές αρχές να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για το οριστικό κλείσιμο των παράνομων χωματερών.


Επίσης, θα πρέπει να προχωρήσουν τα έργα για την διαχείριση των αστικών λυμάτων στην Αττική και να γίνει σωστή εφαρμογή των νόμων για την προστασία της ελληνικής βιοποικιλότητας. 

---
πηγή:skai.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News