Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πολυκάρπη: Συνελήφθη 37χρονος με 10κιλά ινδική κάνναβη στην κατοχή του.

Ο λόγος για έναν 37χρονο έμπορο ναρκωτικών από την Πολυκάρπη που εκτός από την ποσότητα ναρκωτικών που έκρυβε στο σπίτι του ομολόγησε πως είχε θάψει συσκευασίες με χασίς στον κήπο του αλλά και ένα γειτονικό άλσος.

Η Αστυνομίας σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν για την δράση του 37χρονου έκαναν έφοδο στο σπίτι του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ινδική κάνναβη βάρους 2κιλών και 480γρ. , μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό που χρησιμοποιούσε για τις συναλλαγές του.

Η ιστορία όμως δεν σταματάει εδώ.Ο δράστης στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς στον κήπο του σπιτιού όπου υπήρχε θαμμένο στο έδαφος μία ακόμα συσκευασία η οποία περιείχε ακόμα 295γρ..

Και η ιστορία συνεχίζεται καθώς ο δράστης υπέδειξε ότι σε γειτονικό άλσος είχε θάψει άλλα 6κιλά και 950γρ. χασίς.
Συνολικά κατασχέθηκαν 9κιλά και 725 γραμμάρια.
Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News