Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Τα "καρφιά" του Πασόη & η "ψύχραιμη" απάντηση του Ζέρζη

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

Φουντώνουν οι αντιπαραθέσεις όσο ν’ αφορά στην απερχόμενη διοίκηση της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ η οποία αρνείται να παραιτηθεί.

Κατά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Αποστολίδης από τη μειοψηφία πήρε το λόγο και ζήτησε διευκρινήσεις από τον Δήμαρχο σχετικά με την Διοίκηση των Λουτρών. Όπως είπε τον ρωτάει ο κόσμος τι συμβαίνει με αυτό το θέμα και δεν γνωρίζει τι να απαντήσει.

Ο κ. Πασόης με αφορμή αυτή την παρατήρηση γνωστοποίησε στο Δημοτικό Σώμα ότι έχει στείλει επιστολή στην απερχόμενη Διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ με την οποία ζήτησε τη σύγκληση γενικής Συνέλευσης στις 10 Φεβρουαρίου με σκοπό την εκλογή νέας Διοίκησης της Δημοτικής επιχείρησης.

Ο Πέτρος Ζέρζης με τη σειρά του πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, διευκρινίζοντας ότι "σε καμία Δημοτική Επιχείρηση στο παρελθόν δεν είχαν υποβληθεί παραιτήσεις, καθώς είναι κακό για τις ίδιες τις επιχειρήσεις να υπάρχει κενό διοικήσεων. Η απερχόμενη διοίκηση πρέπει σε κάποιων να παραδώσει".

Πάντως, ο Δήμαρχος ενημέρωσε λακωνικά ότι την 10η Φλεβάρη θα οριστεί η νέα διοίκηση. Έκδηλος ήταν ο εκνευρισμός του, καθώς όπως είπε απευθυνόμενος στον Πέτρο Ζέρζη, κάποιοι ενοχλήθηκαν και παρεξήγησαν την επιστολή του.

Σε αυτό το σημείο ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας τόνισε ότι άδικα κατηγόρησαν (αν έγινε κάτι τέτοιο) τον νέο Δήμαρχο Αλμωπίας, καθώς αυτό που ζητά είναι ορθό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News