Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Κοπή Βασιλόπιτας του Φιλοζωικού Αλμωπίας(Φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας του Φιλοζωικού Συλλόγου "Ελπίδα". Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ.Πασόης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Ταγκαλίδης και φυσικά πολλοί φίλοι του συλλόγου.


Η πρόεδρος του συλλόγου Χριστίνα Βασδόκα ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει διαδραματίσει ο σύλλογος στην Αλμωπία για την προστασία των αδέσποτων.Τόνισε επίσης την σημασία της δημοτικής αρχής στο έργο τους και χαρακτηριστικά δήλωσε "Είμαστε από τους λίγους δήμους στην Ελλάδα όπου ο Φιλοζωικός σύλλογος έχει τόσο αρμονική συνεργασία με την δημοτική αρχή".
Τέλος παρότρυνε τους φίλους της "Ελπίδας" να συνδράμουν είτε με χορηγίες και ανανεώσεις εγγραφών καθώς και με την εγγραφή νέων μελών.

Ο δήμαρχος Δ.Πασόης παίρνοντας τον λόγο δήλωσε: "Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και δεσμεύομαι ότι όλες οι προεκλογικές δηλώσεις που αφορούν τον φιλοζωικό σύλλογο θα γίνουν πράξεις.Το έργο που πραγματοποιεί η φιλοζωική είναι πολύτιμο γιαυτό τον λόγο προτείναμε την παραχώρηση χώρων που ανήκουν στο δήμο ώστε να τους εκμεταλλευτεί ο σύλλογος και να κάνει το έργο του πιο εύκολο.Τέλος εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην μεγάλη προσπάθεια της "Ελπίδας".

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 1ου Νηπιαγωγίου Αρίδαιας βοήθησαν με τον τρόπο τους τον Σύλλογο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News