Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Θέμα Aridaia News: Φιλοπρόοδος Σύλλογος ο "Αριστοτέλης"Πολυκάρπης: Πόλη, νοσταλγία μου..

Προσφυγικές Ιστορίες και η Νοσταλγία των Ρωμιών της Πόλης

Μια υπέροχη έκθεση φωτογραφίας φιλοξενεί η Λέσχη αξιωματικών της Αριδαίας.
Την έκθεση μας την παρουσιάζει ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος ο "Αριστοτέλης" Πολυκάρπης σε συνεργασία με τον πρώην Ευρωβουλευτή Ι.Γκλαβάκη.


Πρόκειται για μία νοσταλγική έκθεση φωτογραφιών και ιστοριών Ελλήνων που έζησαν στην Πόλη και αναγκάστηκαν να φύγουν για τους δικούς τους λόγους ο καθένας.



Πρώτη φορά παρουσιάστηκε το 2010 στην Πόλη καθώς πέρσι η Κωνσταντινούπολη ήταν "Πολιτιστική Πόλη της Ευρώπης". Την πρωτοβουλία για την έκθεση είχε ο το "Ίδρυμα Ανταλλαγών Λωζάνης" το οποίο αποτελείται από τρίτης γενιάς Τούρκους οι πρόγονοι των οποίων έφυγαν από την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και γύρισαν πίσω λόγω της ανταλλαγής πληθυσμών.


Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό της Αριδαίας και σήμερα Δευτέρα από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι και από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 το βράδυ.


Τα συγχαρητήρια σάς προς το Φιλοπρόοδο Σύλλογο ο "Αριστοτέλης" Πολυκάρπης
για αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία..


Τις επόμενες μέρες η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην Έδεσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News