Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Δύο συλλήψεις για κλοπή καλωδίου ΟΣΕ

Στη σύλληψη δύο Βούλγαρων ηλικίας 38 και 43 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή και διατάραξη ασφάλειας των συγκοινωνιών κατά συναυτουργία, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο 2ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, συνέλαβαν τους Βούλγαρους, διότι ενεργώντας από κοινού έκοψαν και αφαίρεσαν περίπου 500 μέτρα καλώδιο τηλεπικοινωνιών ιδιοκτησίας του ΟΣΕ συνολικής αξίας 15.000 ευρώ διαταράσσοντας με τον τρόπο αυτό την ασφάλεια της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας (διακοπή ενδοεπικοινωνίας μεταξύ επιβατικών σταθμών).

Οι δράστες κατελήφθησαν επ' αυτοφώρω την στιγμή που έκαιγαν τα καλώδια προκειμένου στη συνέχεια να πουλήσουν το χαλκό σε άγνωστα άτομα.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Κατερίνης. Τα καλώδια κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ΟΣΕ. 
---
πηγή:naftemporiki.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News