Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ακάλυπτες επιταγές της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ενώ ήξερε η προηγούμενη Διοίκηση της ΔΕΥΑ Αριδαίας ότι είναι αδύνατο οι διάδοχοί τους στην Επιχείρηση να μπορέσουν να τις πληρώσουν ,
έκοψε μεταχρονολογημένες επιταγές για διάφορες υποχρεώσεις προς τρίτους για εργασίες και προμήθειες.΄Οπως ήταν φυσικό η νέα διοίκηση βρίσκεται σε αδιέξοδο. Τα διαθέσιμα ποσά δεν ξεπερνάνε τις 10.000 ευρώ. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό,οι δε επιταγές άρχισαν να σφραγίζονται.

Η νέα διοίκηση ,σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στις 15 Φεβρουαρίου έστειλε έγγραφο στο Υπουργείο Εσωτερικών με το οποίο ζητά να υποδειχθεί νόμιμος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα με τις επιταγές.

---
Πηγή: aridaia-gegonota

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News