Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Στήριξη της κυβέρνησης από την Ντόρα

Ευθέως στήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη την κυβέρνηση στη διελκυνστίνδα με τους συνδικαλιστές των μέσων μαζικής μεταφοράς. "Θα υπερψηφίσω το νομοσχέδιο" δηλώνει.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε πως το νομοσχέδιο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά διατύπωσε ενστάσεις ως προς την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων από τη στιγμή που δεν υπάρχει μηχανισμός για ελέγχους.


Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως το κίνημα του "δεν πληρώνω" δεν έχει λογική, ενώ για μία ακόμη φορά κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις και τους συνδικαλιστές να αντιληφθούν, όπως είπε, σε ποια κατάσταση είναι η χώρα.


Συνέχισε επίσης το "φλερτ" με τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα τονίζοντας ότι ήδη υπάρχουν τουλάχιστον 200.000 απολυμένοι ενώ επανέλαβε ότι δεν έχει πρόβλημα με τις "απολύτως τεκμηριωμένες" απολύσεις στο δημόσιο.


Εμφανίστηκε, παράλληλα, σίγουρη ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι στην επόμενη βουλή αλλά έδειξε και πάλι ότι δεν επιθυμεί τώρα εκλογές λέγοντας πως κάτι τέτοιο "θα είναι καταστροφικό για την ελληνική οικονομία".
---
πηγή:real.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News