Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κι όμως η Μπάρτσα χάνει!

Η ομάδα φαινόμενο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βργήκε τον μπελά της από το θαύμα του Βενγκέρ, την Αρσεναλ (2-1) σε ένα ματς που κανένας δεν ήθελε να τελειώσει.



Προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League σε βάρος της Μπαρτσελόνα πήρα η Αρσεναλ, η οποία έδειξε ψυχή και παρότι βρέθηκε να χάνει από το πρώτο μέρος γύρισε το ματς και υποχρέωσε τους Καταλανούς (ουσιαστικά) στην πρώτη τους ήττα από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2010 από την Ερκουλες. 

Μοναδική ήττα σε αυτά τα 35 ματς αυτή με 3-1 από την Μπέτις στο επαναληπτικό των «8» του κυπέλλου και ενώ το πρώτο ματς ήταν 5-0! Από αυτά τα 28 είναι νίκες και τα έξι ισοπαλίες. Εντυπωσιακό στατιστικό το ότι οι Μπλαουγκράνα έχουν κερδίσει μόλις τα 2 από τα 12 τελευταία εκτός έδρας ματς τους στο Champions League.

Μετά τα πρώτα λεπτά, που η Αρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά, η Μπαρτσελόνα επέβαλλε τον ρυθμό της και αφού έχασε τρομερή ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Μέσι στο 15' κατάφερε να ανοίξει στο 26'. Ο Βίγια πήρε την κάθετη από τον Αργεντινό και πλάσαρε εύστοχα τον Σέζνι για το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου καθώς στο 37' γκολ του Μέσι με κεφαλιά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μία πολύ δύσκολη φάση. 


Στην επανάληψη η Αρσεναλ μπήκε πιο δυνατά και με σκοπό να διεκδικήσει κάτι. Στο 69' ο Γκουαρδιόλα έβγαλε τον Βίγια και έβαλε τον Κεϊτά, ενώ ο Βενγκέρ πέρασε στο ματς στον Αρσάβιν και στο 77' τον Μπέντνερ. 

Το γκολ ήρθε από τον Φαν Πέρσι ένα λεπτό αργότερα, με σουτ στην κλειστή γωνία, με τον Βαλδές να μην καλύπτει σωστά την εστία του (1-1) ενώ πέντε λεπτά μετά ήρθε η ολική ανατροπή με τον Νασρί να κάνει τρομερή κούρσα και να δίνει στον Αρσάβιν, ο οποίος με δεξί πλασέ άφησε άγλαλμα τον Βαλδές (2-1). Τα πάντα πλέον θα κριθούν τον επαναληπτικό στις 8 Μαρτίου στο «Καμπ Νου».
---
πηγή:gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News