Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Στόχος χούλιγκαν το Θέατρο Τέχνης

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν χούλιγκαν το βράδυ της Παρασκευής το Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν στην οδό Φρυνίχου στην Πλάκα, κατά την πρεμιέρα της παράστασης με τίτλο "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ".


Μισή ώρα πριν από την έναρξη της θεατρικής παράστασης, περίπου 30 κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ και κροτίδες στην είσοδο, αλλά και μέσα στο θεάτρο, ενώ τραυμάτισαν με σιδερολοστούς έναν υπάλληλο και έναν θεατή.
Η επίθεση κράτησε περίπου 5 λεπτά και στο Θέατρο επικράτησε πανικός, με θεατές και ηθοποιούς να προσπαθούν σοκαρισμένοι να προστατευθούν. Αφού προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές και τραυμάτισαν τους δύο ανθρώπους, οι χούλιγκαν έφυγαν ανενόχλητοι.

"Έσπασαν όλο το Θέατρο, τις πόρτες, τις βιτρίνες... Μπήκαν όλοι μέσα και φώναζαν υβριστικά συνθήματα" δήλωσε ο διευθυντής του Θεάτρου Τέχνης Διαγόρας Χρονόπουλος, περιγράφοντας την επίθεση.

Αναφερόμενη στην παράσταση, η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη υπογράμμισε: "Είναι μια αφορμή ο ΠΑΟΚ για να ειπωθεί μια ανθρώπινη ιστορία. Υπάρχει κατά τη διάρκεια του έργου παρακολούθηση ενός αγώνα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι αυτό το βασικό θέμα, το βασικό θέμα είναι 4-5 άνθρωποι που ζουν ο καθένας το δράμα του".

Οι αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας περισυνέλεξαν αντικείμενα που άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι για να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν πάνω τους αποτυπώματα.


ΠΗΓΗ :megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News