Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτη τραγωδία στις Σέρρες!Σώθηκε απο το τροχαίο αλλα πνίγηκε αμέσως μετά!

Απίστευτη ατυχία για 49χρονο στις Σέρρες
Τραγωδία αργά το βράδυ της Πέμπτης (10/2) στην επαρχιακή οδό Δημητριτσίου – Κουμαριάς. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 49χρονος από την Κουμαριά, εξετράπη της πορείας του και ανατράπει σε παρακείμενο κανάλι άρδευσης.

Ο 49χρονος αν και κατάφερε να βγει από το ανατραπέν όχημα,  έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε μέσα στο νερό, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Τον άτυχο άνδρα ανέσυραν, 60 μέτρα μακριά από το όχημα, άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νιγρίτας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν ειδοποιήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς που εντόπισαν το όχημα μέσα στο κανάλι.
---
πηγή:infoserres

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News