Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πρόσκληση προς τα πρωτοβάθμια σωματεία

Το Σάββατο στις 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συντονιστική συνάντηση, που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία Γυναικών σε Δράση.., με εργαζόμενους και πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής μας σε μια προσπάθεια κοινού αγώνα και δράσης εν όψει της γενικής απεργίας της 23ης Φεβρουαρίου 2011.

Από όλους εκφράστηκε η άποψη ότι η προκηρυχθείσα πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ– ΑΔΕΔΥ στις 23 Φεβρουαρίου 2011 πρέπει να γίνει ένας μεγάλος σταθμός έκφρασης της αγανάκτησης και του θυμού των εργαζομένων και των συνταξιούχων της περιοχής μας ενάντια στη βάρβαρη επίθεση κυβέρνησης – ΕΕ- ΔΝΤ και τραπεζών. Για τον καλύτερο συντονισμό και την μαζικότερη συμμετοχή, αποφασίστηκε να γίνει πρόσκληση σε όλα τα σωματεία και φορείς της πόλης, προτείνοντας τα παρακάτω:
1.Να βγει Ανακοίνωση-Κάλεσμα και Aφίσα
2.Να αναρτηθούν πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης
3.Να γίνει απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Τημενιδών και μετά πορεία με συμβολική κατάληψη κάποιου χώρου δουλειάς ,που θα αποφασιστεί στη σύσκεψη.
Για την υλοποίηση των παραπάνω θα γίνει νέα ανοιχτή σύσκεψη των σωματείων που θα πάρουν απόφαση συμμετοχής, καθώς και όλων των εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα που θέλουν να συμμετέχουν στις διαδικασίες στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας στις 17 Φεβρουαρίου ημέρα Πέμπτη και από ώρα 6 έως 8 το απόγευμα
Το email της Πρωτοβουλίας είναι protedessas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News