Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Νομού Πέλλας

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων του νομού Πέλλας ανακοινώνει ότι, συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες, καθώς και η υλοποίηση διάφορων επιμορφωτικών προγραμμάτων σε όλο τον νομό Πέλλας. Ανάλογα με τη ζήτηση, πραγματοποιούνται προγράμματα πληροφορικής, ξένων γλωσσών, περιβάλλοντος, πολιτισμού, οικονομικών, ιατρικών θεμάτων κ.α.. Για την έναρξη ενός προγράμματος απαιτούνται 15 με 20 άτομα, ενώ τα τμήματα ξεκινούν κάθε μήνα, μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Οι πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις καθημερινά,
 Για την Έδεσσα από 10 π.μ. έως 6 μ.μ. στην έδρα του ΚΕΕ στην Έδεσσα, τηλ. 23810 28842 (Νέες εργατικές κατοικίες στάση Σμαρέκα, στο δρόμο για το χωριό ΛΥΚΟΙ).
 Για τον Δήμο Πέλλας στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών στον κ. ΚΕΧΑΓΙΑ ΜΙΧΑΛΗ (2382084376)
 Για τον Δήμο Αλμωπίας στο Δημαρχείο Αριδαίας από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στην κα. ΕΛΠΑΣΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ ( 2384350225)
 Για τον Δήμο Σκύδρας στο Δημαρχείο Σκύδρας από της 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στον κ. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΓΝΑΤΗ
Εκτός από τα προγράμματα πληροφορικής, αγγλικών και γαλλικών διαφόρων επιπέδων, μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαΐου, τα παρακάτω 25ωρα προγράμματα:
• Οικονομική Διαχείριση και Χρήση Νέων Τεχνολογιών στη Διαχείριση του Νοικοκυριού - Για ενήλικες με απολυτήριο Γυμνασίου (Αγορά και αναβάθμιση Ηλεκτρονικού υπολογιστή - Σύνδεση INTERNET - Περιήγηση στο διαδίκτυο - Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο - Εξειδικευμένες Εφαρμογές Πληροφορικής π.χ. Ε-shopping, τραπεζικές συναλλαγές - Χρήση «έξυπνων» Οικιακών Μικροσυσκευών π.χ. Κινητά Τηλέφωνα, Video, DVD, home cinema)
• Διατροφή – για ενήλικες ανεξάρτητα από επίπεδο εκπαίδευσης, που επιθυμούν να αποκτήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες (ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ 4-6)
• Τοπική ιστορία (Οργάνωση συλλογικής έρευνας τοπικής ιστορίας - Εργαλεία και μέθοδοι ιστορικής γνώσης - Γενικά περί ιστορίας - Τοπική ιστορία). Για ενήλικες που έχουν τουλάχιστον ολοκληρώσει την Υποχρεωτική Εκπαίδευση και ενδιαφέρονται για την ιστορία του τόπου τους.
• Χρήση Νέων Τεχνολογιών στις Επιχειρήσεις (βασικές έννοιες δικτύων, σύνδεση στο internet και απαιτούμενος εξοπλισμός, outlook express & microsoft office outlook, ασφάλεια στο internet, αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο, e-επιχειρείν): Για ενήλικες επιχειρηματίες τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης, που επιθυμούν μια πρώτη επαφή με την έννοια του «e-Επιχειρείν». (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 4-6)
Με την αίτηση επισυνάπτεται υποχρεωτικά αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Τα προγράμματα προφέρονται δωρεάν, ενώ συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News