Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Πολιτιστικός Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Φούστανης

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν και συντέλεσαν στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου προς Τιμήν των Αγίων Τριών Ιεραρχών την περασμένη Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 στο Γυμνάσιο Φούστανης.
Η ανταπόκριση του κόσμου, παρά τις δυσκολίες του καιρού, ήταν απρόσμενη και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, κάτι που μας ενθαρρύνει να διοργανώσουμε μελλοντικά και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Καθηγητή Θεολογίας κ. Τερζόγλου, την θεατρική ομάδα του Λαογραφικού Συλλόγου Θηριόπετρας ″ Μέγας Βασίλειος ″, το Γυμνάσιο Φούστανης για την άψογη συνεργασία μας, τις κυρίες που μας βοήθησάν στην οργάνωση μπουφέ με πλούσια εδέσματα, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1980
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6945577366
Κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΓΑΡΑΤΙΔΗΣ

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εάν επιτρέπεται που βρίσκεται αυτός ο καθηγητής; νομίζω είναι καθηγητής που είχα την τύχη και την χαρά να έχω σε γυμνάσιο της Ορεστιάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News