Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ακραίες δίαιτες για ρόλους ταινιών!

Τι αναγκάζονται να κάνουν για τον ρόλο σε μια ταινία..
Σας δείχνουμε μερικά παραδείγματα ηθοποιών που έχασαν αρκετά κιλά για έναν ρόλο!

                Tom Hanks στην ταινία "The castaway"

Σταμάτησε την γυμναστική και να ξυρίζεται για 1 χρόνο. Έπινε επίσης πολλές μπύρες για να δημιουργήσει την γνωστή μπυρο-κοιλία

Russel Crowe για την ταινία "Body of lies"

               Κέρδισε 28.5 κιλά για την ταινία αυτή.

                 Matt Damon, ταινία "The Informant"

Για τον ρόλο του υπέρβαρου χαρακτήρα Mark Whitacre, ο Matt Damon έφαγε μπόλικα hamburgers, pizza και μπύρες. Όπως ο ίδος περιγράφει, ήταν μια "πολύ, πολύ, πολύ διασκεδαστική εμπειρία"

Vincent Cassel, ταινία "Mesrine: Part 2 - Public Enemy

Κέρδισε 20 κιλά για τον ρόλο του αυτό, μέσα σε 4 μήνες.

                     Christian Bale - "The Machinist"

Οι παραγωγοί της ταινίας αυτής αναφέρουν ότι το βάρος του Christian Bale, απο 78.4 κιλά έπεσε στα 49,8 κιλά. Αναφέρουν επίσης ότι ήθελαν να πάει στα 45 αλλά οι γιατροί δεν τους επέτρεψαν. Η διαιτά του? Μια κονσέρβα με ψάρι τόνο και 1 μήλο την ημέρα. Τα 28.5 κιλά που έχασε θεωρείται σήμερα το ρεκόρ χασίματος κιλών για τον ρόλο μιας ταινίας.


---
Πηγή: freeonlinenewz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News