Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Πότε θα έρθει η "νέα εποχή" στην Αλμωπία;

ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης
Για το Aridaia News

Σχετικά νωρίς φαίνεται ότι ξεκίνησαν τα παρατράγουδα στον Δήμο Αλμωπίας. Πριν καλά – καλά περάσει ο δεύτερος μήνας από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, οι διαρροές κάνουν λόγο για «φαγωμάρα» και γκρίνιες μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας.

Ήταν λογικό ο Δήμαρχος που θα αναλάμβανε τον Δήμο Αλμωπίας να τα έβρισκε σκούρα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Όμως κάποια λάθη δεν συγχωρούνται. Αυτό που πρέπει να επικρατεί αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι η ενότητα. Και αντί αυτής, βλέπουμε πισώπλατα μαχαιρώματα. Έτσι θα έρθει η «νέα εποχή» στην Αλμωπία; Με την σκληρή αντιπολίτευση από όλες τις πλευρές;

Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι ο απλός κόσμος δεν έχει λόγο στη λήψη των αποφάσεων και δεν δικαιούται να γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο τόπος του. Έγινε χθες συνάντηση της παράταξης Πασόη, ώστε να γίνει γνωστή αυτή η κατάσταση. Η πόρτα όμως ήταν κλειστή για τον απλό κόσμο. Με αυτές τις τακτικές μόνο «νέα εποχή» δεν θα έρθει. Ο πολίτης πρέπει να γνωρίζει. Πρέπει κάποιος να του πει όλη την αλήθεια. Και όποιος ξεστομίσει αυτή την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι, θα έχει το λαό με το μέρος του. Το να παίζουμε κρυφτό δεν ωφελεί σε τίποτα. Πρέπει κάποιος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Και αρμόδιος γι’ αυτό είναι ο Δήμαρχος.

Δουλειά του Δήμου δεν είναι να απαντά κάθε τρεις και λίγο στα εκάστοτε δημοσιεύματα του τύπου βγάζοντάς τα «άκυρα», άλλα να τα διαψεύδει με τα έργα του. Τότε μόνο θα μας έχει δίπλα του! Η τακτική της συνεχούς σύγκρουσης με τα μέσα ενημέρωσης μόνο χρόνο μπορεί να ξοδέψει και μάλιστα άσκοπο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News