Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Γ. Πρόξενου της Τουρκίας στον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο πραγματοποίησε ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Χουσεΐν Οζντεμίρ την Πέμπτη 17-2-2011.
Ο κ. Χουσεΐν Οζντεμίρ συνοδευόταν από τον υποπρόξενο κ. Τζεβαχίρ Ακντεμίρ και συνεργάτες του.
Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα για την ιστορία της πόλης και των οθωμανικών μνημείων, καθώς και τη συνεργασία σε τουριστικό επίπεδο.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα και ακολούθησε επίσκεψη-ξενάγηση της τουρκικής αντιπροσωπείας στα μαυσωλεία του Γαζί Εβρενός και του Αχμέτ Μπέη Εβρενόσογλου καθώς και στον Πύργο του Ρολογιού που θεωρείται ο παλαιότερος σωζόμενος πύργος στην Ελλάδα.
Ο Δήμαρχος απεδέχθη πρόσκληση του Γενικού Προξένου να τον επισκεφθεί στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News