Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τιμωρία - κόλαφος για τον Ολυμπιακό...

Με μία ολόκληρη αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, για το ξύλο οπαδών του κατά των παιχτών του Παναθηναϊκού και για ανάρμοστη συμπεριφορά του Προέδρου Μαρινάκη.

Η τιμωρία όμως δεν σταματάει εδώ..Η πειθαρχική επιτροπή της Super League ήταν αμείλικτη..
Τους τιμώρησε και με το πρόστιμο-μαμούθ των 140.000ευρώ...

Είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι τελειώσαμε εδώ..
Η επιτροπή αποφάσισε να εξάντληση όλη την αυστηρότητα της, έτσι απαγόρευσε για 2μήνες την είσοδο στο γήπεδο του γενικού αρχηγού Τάσου Μητρόπουλου καθώς και του μασέρ της ομάδας Παναγιώτη Μαρινάκη..

Καταλαβαίνεται τι σημαίνει αυτό;;;Μεγάλο πλήγμα για τους Ερυθρόλευκους να λείπει από τον αγωνιστικό χώρο ο μασέρ της ομάδας..

Α ρε κατακαημένο ποδόσφαιρο..
Α ρε κατακαημένες ομάδες..
Αν δεν μπορεί να βρει το δίκιο της μια Αθηναϊκή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός τότε οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν καμιά ελπίδα..Για άλλη μια φορά βλέπουμε ότι σημασία δεν έχουν τα γεγονότα αλλά τα πρόσωπα..

Πάρτε το χαμπάρι ο Μαρινάκης και πάνω από τον Πρωθυπουργό είναι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News