Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Το αποχετευτι​κό της Αριδαίας δεν αντέχει άλλο!!!

Τεράστια προβλήματα για μια ακόμη φορά στην Αριδαία και στην ευρύτερη περιοχή λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων που δεν
θα τις χαρακτηρίζαμε ιδιαίτερα έντονες.

Συγκεκριμένα το αποχετευτικό της Αριδαίας δείχνει να μην μπορεί να "σηκώσει" τις ανάγκες των κατοίκων.
Οι μηχανικοί λένε ότι είναι απαρχαιωμένο αλλά και ότι υπάρχει λάθος σχεδιασμός αφού όλα τα νερά καταλήγουν σε μια κεντρική αποχέτευση.

Όσο μάλιστα θα πυκνώνει ο δομικός ιστός της Αριδαίας με καινούργιες πολυκατοικίες, το πρόβλημα θα εμφανίζεται με την παραμικρή βροχή.

Εμείς ρωτάμε την αρμόδια Δημοτική Αρχή,

1. Πώς και με ποιες προδιαγραφές απομακρύνονται τα όμβρια ύδατα;
2. Πώς και με ποιες προδιαγραφές απομακρύνονται τα ακάθαρτα νερά;

Επίσης και επειδή είναι παράνομη η σύνδεση των όμβριων υδάτων με το αποχετευτικό θα μπορούσε ο Δ/ντής της ΔΕΥΑ Αλμωπίας να μας βεβαιώσει για το ότι δεν υφίσταται κάποια τέτοια παρανομία;

Τέλος, πώς προτίθεται η Δημοτική Αρχή να αποζημιώσει τους πολίτες που υφίστανται τέτοιες ζημίες χωρίς καμία δική τους υπαιτιότητα;

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News