Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ποινές σοκ προβλέπει ο νόμος!

Γνωρίζουμε ότι ζούμε στην Ελλάδα και οι προβλεπόμενες ποινές είναι δύσκολο να εφαρμοστούν. Αν έχει απομείνει ίχνος δικαιοσύνης τότε ο Ολυμπιακός εξαφανίζεται από τον χάρτη και ο Μαρινάκης με τον Μητρόπουλος μας αδειάζουν τη γωνιά.

Το Leoforos.gr έψαξε σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα άρθρα με βάση τα οποία κλήθηκαν ο Μαρινάκης και ο Μητρόπουλος. Η πειθαρχική επιτροπή της Super League αν δεν επηρεαστεί από την παρουσία του (ποιου;) προέδρου της, τότε την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι δεν έχει επιλογή. Μόνο να εφαρμόσει το νόμο χρειάζεται και να είναι αμείλικτη όπως ήταν ο κ. Αντωνακάκης στην δίωξή του.


Για να μην πολυλογούμε, δείτε μία προς μία τις τιμωρίες που προβλέπονται:

Για τον Μαρινάκη: Βάσει της δίωξης που έχει ασκηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, καλείται με το άρθρο 13 που προβλέπει

1. Κατακύρωση αγώνα υπέρ αντιπάλου, 2. Αφαίρεση βαθμών, 3. Ποινή τιμωρίας της έδρας, 4. Αποκλεισμός από αγώνα ή διοργάνωση, 5. Υποβιβασμός.

Επειδή είναι υπεύθυνος και για τον Ολυμπιακό καλείται σύμφωνα με το άρθρο 14 για δημόσιες κρίσεις κατά αθλητών και σύμφωνα με το άρθρο 26 που έχει τίτλο «Δυσφήμιση» μπορεί να τιμωρηθεί: 1. Με πρόστιμο έως 40000 ευρώ, 2. Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα χρόνο, 3. Απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας στο ποδόσφαιρο για 3 χρόνια, 4. Με 6 αγωνιστικές ποινή αποκλεισμού της έδρας.

Για τον Μητρόπουλο: Βάσει του άρθρου 11 «Ποινές σε αξιωματούχους ομάδας», κινδυνεύει με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους από 2 έως 6 μήνες και πρόστιμο 20000 ευρώ.

Για την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Βάσει του άρθρου 15 «Ποινές σε ομάδες για επεισόδια», ποινή αποκλεισμού έδρας για 1 ή 2 αγωνιστικές και πρόστιμο έως 150.000 ευρώ.

Τι λέτε; Μπορεί για μια φορά να εφαρμοστεί ο νόμος στην Ελλάδα και να εξαφανίσει τις πληγές του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News