Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Συγκροτήθηκε Πρωτοβουλία ενάντια στα Διόδια

Σωματεία και κινήσεις πολιτών συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Επιτροπών, Κατοίκων και Φορέων Θεσσαλονίκης ενάντια στα διόδια, που συγκροτήθηκε μετά από συνάντηση, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
Την πρωτοβουλία για τη συνάντηση είχαν οι Επιτροπές Ακρίβεια-Stop Θεσσαλονίκης και, όπως δήλωσε το μέλος των Επιτροπών, Νίκος Νούλας, το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του συντονιστικού Πρωτοβάθμιων Σωματείων, του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σάββας Κωφίδης, μέλος της ομάδας Hasta la Victoria Siempre.

Η Πρωτοβουλία ενάντια στα Διόδια θα λειτουργεί με ανοιχτό συντονιστικό και με συνελεύσεις. «Μας πολεμάν ηθικά και προσπαθούν να μας εκφοβίσουν, αλλά αυτά σκοντάφτουν μπροστά στη μαζικότητα και την κοινωνική αποδοχή του κινήματος» τόνισε ο κ. Νούλας.


Στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα διόδια των Μαλγάρων, στις 6 Φεβρουαρίου, στις 15:00 μμ. 

---
πηγή:zougla.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News