Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Δ. Αλμωπίας: Συνενώσεις - Ιδρύσεις Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, ο Διευθυντής Π.Ε.Ν. Πέλλας Δημήτριος Αδαμίδης, ο προϊστάμενος Γραφείου Π.Ε Πέτρος Τοπούζης, η αρμόδια σχολική σύμβουλος καθώς και το προεδρείο του τοπικού Συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Αλμωπίας "Ο Μέγας Αλέξανδρος", συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Αλμωπίας τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 παρουσία των Αντιδημάρχων και των προέδρων όλων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διαμόρφωση προτάσεων σε σχέση με τις "Συνενώσεις - Ιδρύσεις Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης", δεδομένου ότι οι κτιριακές υποδομές, οι συντηρήσεις, τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων και οι μετακινήσεις των μαθητών, περιέρχονται αρμοδίως στους νέους "Καλλικρατικούς" Δήμους.

Με γνώμονα το καλό των μαθητών και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, συζητήθηκαν οι συνενώσεις σχολικών μονάδων του Δήμου, καθώς όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων: "η διαμόρφωση των προτάσεων των νέων Δήμων στο στάδιο αυτό, αποτελεί κρίσιμο ζήτημα για τη δημιουργία του Σχολικού Χάρτη της επικράτειας και τη διοικητική αναδιοργάνωση της εκπαίδευσης στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας".

---
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News