Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αντιδράσεις για την απόφαση Δ.Σ Αλμωπίας για κατάργηση του Πευκωτού

ΜΕ αφορμή την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας για κατάργηση του χωριού ΠΕΥΚΩΤΟ, εμείς οι κάτοικοι του Πευκωτού θα βάλουμε στην απογραφή το όνομα του χωριού μας, Το Πευκωτό υπάρχει εδώ και πολλούς ΑΙΩΝΕΣ οι κάτοικοι του πολέμησαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα αργότερα τους γερμανούς όπου και τους έκαψαν το χωριό και αργότερα ενάντια στους κομουνιστές όπου και πάλι τους έκαψαν το χωριό, είναι απαράδεκτο και λάθος ένα χωριό να καταργείται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο. Εμείς οι κάτοικοι του Πευκωτού ήμαστε περήφανοι για το τόπο καταγωγής μας και δεν συμφωνούμε με ρατσιστικές ενέργειες ενάντια στους ντόπιους κάτοικους της Αλμωπίας.

Τα χωριά της Αλμωπίας εδώ και πολύ καιρό είναι ξεχασμένα χωρίς μεγάλα έργα, έργα που θα βελτιώσουν την ζωή των κατοίκων. Πριν τα Χριστούγεννα στις τελευταίες χιονοπτώσεις οι δρόμοι ήταν με πολύ χιόνι μέχρι το μεσημέρι χωρίς να περάσει ένα όχημα να καθαρίσει τους δρόμους, τώρα τα σχολεία της Αλμωπίας σχεδόν έχουν μείνει χωρίς πετρέλαιο και ο δήμος Αλμωπίας τι κάνει για αυτό ? Είναι κρίμα όταν τα μικρά τα παιδιά κάνουν μάθημα χωρίς θέρμανση. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και φάνηκε νωρίς ότι ορισμένοι ξεκίνησαν στραβά, ευτυχώς οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα γίνουν νωρίς σε μόνο δυόμισι χρόνια και τότε πρέπει να γίνουν αλλαγές με άτομα νέα που θέλουν και κοιτούν το καλό της Αλμωπίας μας.

Ιωάννης Σαπακόλης
Κάτοικος Πευκωτού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News