Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Αλμωπίας έπιασε δουλειά

Πολίτης κατήγγελλε στον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου και του νυν Δήμου Αλμωπίας δεν ενήργησαν μέσα στις νόμιμες προθεσμίες που ο Νόμος προβλέπει για την απάντηση σε σχετικά αιτήματα που υπέβαλλε, αναφορικά με την αποκατάσταση προβλήματος για την απομάκρυνση όμβριων υδάτων και λυμάτων που καταλήγουν κοντά στην κατοικία του, με αποτέλεσμα να δημιουργείται εστία μόλυνσης.

Μετά από ενέργειες και σχετική αλληλογραφία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης διαπίστωσε ότι οι μεν υπηρεσίες του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου δεν είχαν προβεί σε καμία ενέργεια μέχρι σήμερα και θα πρέπει να αναζητηθούν σχετικές ευθύνες, οι δε υπηρεσίες του νυν Δήμου Αλμωπίας, από την ημερομηνία που παρέλαβαν την εξώδικο πρόσκληση προέβησαν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση του προβλήματος (επιτόπια αυτοψία, αποστολή εγγράφου στην ΔΕΥΑ). Η αρμόδια ΔΕΥΑ ενημέρωσε τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ότι θα αποκαταστήσει σύντομα το αίτημα του πολίτη, ενημερώνοντας σχετικά και τον καταγγέλλοντα.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, μετά από την διαμεσολάβηση του, διαπίστωσε ότι θα επιλυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο καταγγέλλων από την ΔΕΥΑ Αλμωπίας. Οι δε υπηρεσίες του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου στις οποίες απευθύνθηκε ο καταγγέλλων φέρουν ευθύνη για τη μη απάντηση στα αιτήματά του και για την μη αποκατάσταση του προβλήματος, οι δε υπηρεσίες του νυν Δήμου δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
Σταύρος Κλεισούρης 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News