Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Θεατής σε κοκορομαχία μαχαιρώθηκε από... κόκορα

Νεκρός 35χρονος στην Καλιφόρνια
Το βάρβαρο, απαράδεκτο και παράνομο «σπορ» των κοκορομαχιών παρακολουθούσε ο 35χρονος José Luis Ochoa στην Καλιφόρνια. Γνώριζε πως στη μάχη πέφτουν νεκροί οι κόκορες, δεν φανταζόταν όμως πως η μοίρα του επιφύλασσε την ίδια τύχη.

Ο Οτσόα «μαχαιρώθηκε» στο πόδι από έναν
κόκορα που είχε «κολλημένο» ένα μαχαίρι στο πόδι του, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο θάνατος του 35χρονου διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε περίπου δύο ώρες μετά τον τραυματισμό του στην περιοχή Tulare. Η νεκροψία έδειξε πως ο Οτσόα πέθανε εξαιτίας τραύματος με αιχμηρό αντικείμενο στη δεξιά του γάμπα. Παραμένει αδιευκρίνιστο εάν στο θάνατό του συνέβαλε και η καθυστέρηση στη διακομιδή του.

Ο Οτσόα και οι άλλοι θεατές του φρικτού θεάματος το έσκασαν μόλις έφτασε η αστυνομία στο σημείο όπου είχαν στηθεί οι παράνομες κοκορομαχίες. Οι αρχές βρήκαν πέντε νεκρούς κόκορες κι άλλες ενδείξεις για τη διεξαγωγή κοκορομαχιών.

Δεν έγιναν ωστόσο συλλήψεις.


---
Πηγή: http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News