Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ετήσια εκδήλωση ΕΚΑΣΚΕΜ- Κοπή βασιλόπιτας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλμωπίας, η ετήσια Εορτή Κοπής της Βασιλόπιτας της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Παπαγιανούλης Αντώνιος, πραγματοποίησε τον απολογισμό δράσης της χρονιάς που πέρασε. Αναφέρθηκε στις επιτυχίες των σωματείων και των αθλητών της δύναμης της ΕΚΑΣΚΕΜ. Τέλος ευχαρίστησε όλους τους προπονητές-διαιτητές- κριτές καθώς επίσης και τους παράγοντες των σωματείων για την άριστη συνεργασία.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης Δημήτριος, δήλωσε αλληλέγγυος στην προσπάθεια των τοπικών σωματείων και έκανε ειδική αναφορά στον ρόλο που διαδραματίζουν στην αθλούμενη νεολαία της Επαρχίας μας καθώς επίσης και στον ευεργετικό ρόλο του αθλητισμού.
Ακολούθως χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης Θεόδωρος, που τόνισε την σχέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον Αθλητισμό και τα αθλητικά έργα υποδομής.

Ο Πρόεδρος του Φ.Ο.Αριδαίας κ. Προκοπίδης Ευάγγελος, στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις πολύ μεγάλες περικοπές των προϋπολογισμών των Ομοσπονδιών και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία στην λειτουργία τους.
Κατά την διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης εκτός από την Κοπή της Βασιλόπιτας από τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλας & Αλμωπίας, Πατέρα Μάξιμο απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις:
Στον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Πασόη Δημήτριο.
Στον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Τσακρώνη Παναγιώτη για την πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Στον τέως Πρόεδρο του Φ.Ο Αριδαίας κ. Τσιρόπουλο Χαράλαμπο για το ήθος και για την πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.
Στην Εφημερίδα Αριδαίας ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ για την προσφορά της στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.
Στην Εφημερίδα Αριδαίας ΓΕΓΟΝΟΤΑ για την προσφορά της στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.
Ο Δήμος Αλμωπίας απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Παπαγιανούλη Αντώνιο για την προσφορά του στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.
Επίσης με την ευκαιρία της εκδήλωσης στην πόλη της Αριδαίας, ο Φ.Ο.Αριδαίας απένειμε τιμητικά έπαθλα σε δύο προσωπικότητες με ξεχωριστή προσφορά στον σύλλογο:
-Στον κ. Ζούρο Νικόλαο, βασικό χορηγό του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.
-Στον κ. Κορομηλά Κώστα, παλαιό αθλητή του συλλόγου, που διακρίθηκε ως διαιτητής μπάσκετ συμμετέχοντας σε Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς αγώνες.
Στο τέλος της εκδήλωσης απενεμήθησαν τιμητικά έπαθλα στους Πρωταθλητές Συλλόγους της αγωνιστικής περιόδου 2009-10, καθώς και διπλώματα και μετάλλια στους αθλητές και προπονητές αυτών.
Οι ομάδες καλαθοσφαίρισης των Συλλόγων που θα τιμηθούν είναι: Α΄ Κατηγορία Ανδρών: ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, Α΄ Κατηγορία Γυναικών: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Β΄ Κατηγορία Ανδρών: ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008,Εφήβων: ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Νεανίδων: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Παίδων: ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ, Κορασίδων: ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Παμπαίδων: ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008, Παγκορασίδων: ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ, Μίνι Αγοριών: ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008, Μίνι Κοριτσιών: ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ,
Στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στις Μικτές Ομάδες Παίδων και Κορασίδων αγωνιστικής περιόδου 2009-10
Οι αθλητές που θα τιμηθούν είναι: ΦΑΚΟΠΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΕΡΒΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,ΚΟΝΤΣΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΠΡΙΣΚΟΜΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣ.,ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008),ΤΟΥΦΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΠΙΤΕΡΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ), ΜΟΡΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΦΙΚΑΤΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ),ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ), ΣΤΑΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ)
Oι αθλήτριες που θα τιμηθούν είναι: ΜΠΑΙΤΑΣΗ ΑΝΝΑ (ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ),ΝΙΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ, ΜΑΤΣΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΠΛΑΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ), ΛΑΠΠΑ ΞΕΝΙΑ, ΧΕΛΙΔΩΝΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ), ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΘΑΛΕΙΑ, ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΑΝΑΗ, ΑΡΙΔΑ ΕΛΕΝΗ, ΚΟΣΜΑ ΖΩΗ (ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ),ΠΡΟΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης Δημήτριος, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας πατέρας Μάξιμος, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΟΚ κ. Τσακρώνης Παναγιώτης, ο Αντιπερειφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης Θεόδωρος, Ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας κ. Τραπεζανίδης Γεώργιος, ο τέως Δήμαρχος Αριδαίας κ. Ιωαννίδης Γεώργιος, Ο Πρόεδρος ΕΚΑΣΘ. Κ. Λόρτος, Ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Παπαγιανούλης Αντώνιος, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Γεωργιάδης Αρίσταρχος καθώς επίσης γονείς των αθλητών, διαιτητές καλαθοσφαίρισης και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News