Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Επανέρχεται η απόσυρση Ι.Χ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού οικονομικών Δ. Κουσελά εντός των ημερών αναμένεται να υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την ενεργοποίηση του μέτρου της απόσυρσης των Ι.Χ αυτοκινήτων.

Μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την ενεργοποίηση του μέτρου της απόσυρσης Ι.Χ. αυτοκινήτων, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού οικονομικών Δ. Κουσελά.

Ο υφυπουργός δήλωσε ότι η απόφαση θα υπογραφεί εντός της εβδομάδος, οπότε, όπως προβλέπει ο νόμος, θα αρχίσει να ισχύει 10 μέρες μετά τη δημοσίευσή της στο φύλο της εφημερίδας της κυβέρνησης.


Σύμφωνα όσα είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση, η απόσυρση θα εφαρμόζεται για αυτοκίνητα που τέθηκαν για πρώτη φορά στην κυκλοφορία πριν το 1999.


Οι κάτοχοι τους θα έχουν την δυνατότητα να το αποσύρουν και να κερδίσουν μείωση του τέλους ταξινόμησης για την αγορά καινούργιου οχήματος μέχρι 2.000 κυβικών εκατοστών.
---
πηγή:ant1online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News