Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους έχουν προγραμματίσει σε λίγη ώρα οι αγρότες. Για το λόγο αυτό, εκπρόσωποι τους συγκεντρώνονται  αυτό στα Γιαννιτσά Πέλλας.

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα θα εξετάσει τα δεδομένα και αναμένεται να καθορίσει το τι θα πράξουν οι αγρότες στα μπλόκα που έχουν αποφασιστεί σε κομβικά σημεία της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, όπως τόνισε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο επικεφαλής, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

Στο μεταξύ, στις Σέρρες, ακινητοποιημένα παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών στην εθνικό οδό Σερρών - Προμαχώνα, πριν από τη γέφυρα Πετριτσίου.


Σε συνάντησή τους με τον αστυνομικό διευθυντή Σερρών, Δημήτρη Τσώτα, οι αγρότες ζήτησαν την άδεια να μεταβούν στον Προμαχώνα, με στόχο να διαδηλώσουν ειρηνικά και χωρίς να κλείσουν το μεθοριακό σταθμό. Ωστόσο, το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό και στο πλαίσιο αυτό οι Σερραίοι αγρότες σε σύσκεψη που θα έχουν εντός των ημερών, θα αποφασίσουν την επόμενη κινησή τους. 

---
πηγή:real  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News