Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Απολογείται ο Ολυμπιακός, όχι ο Μαρινάκης

Στο... σκαμνί της Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας κάθεται σήμερα... ο Ολυμπιακός που θα απολογηθεί για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Είναι ορατός ο κίνδυνος οι «ερυθρόλευκοι» να τιμωρηθούν με τιμωρία της έδρας τους. Αντίθετα άγνωστο παραμένει πότε θα απολογηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς παραπέμφηκε την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και όχι της Σούπερ Λίγκας όπως όλοι περίμεναν!
 

Ο Ολυμπιακός απειλείται με ποινή 1-2 αγωνιστικών. Εάν εφαρμοστεί η αρχή της αναλογικότητας η ποινή θα είναι μια αγωνιστικής όπως έχει επιβληθεί και στις υπόλοιπες ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) για επεισόδια. Ετσι θα εκτίσει στον αγώνα με τον Εργοτέλη και θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, παρουσία οπαδών του. 

Επίσης σήμερα απολογούνται ο γενικός αρχηγός Τάσος Μητρόπουλος, όπως επίσης και ο φροντιστής του Ολυμπιακού Παναγιώτης Μαρινάκης, αμφότεροι για τη συμπεριφορά τους στο ντέρμπι.

Ο λόγος που ο Μαρινάκης παραπέμφθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει να κάνει με το αδίκημα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγορείται για δυσμενείς κρίσεις και κατ’ επέκταση για δυσφήμιση του αθλήματος, αρμοδιότητα η οποία ανήκει στην προαναφερόμενη επιτροπή, η οποία συνεδριάζει κάθε Πέμπτη.

---
πηγή:theplayer.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News