Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

"Καϊμακτσαλάν"

Προικισμένο χιονοδρομικό από κόσμο πλημμυρίζει το πρώτο Πανελλαδικά που όντως "μαγνητίζει".
Το χιόνι έχει διάρκεια Μάρτη ίσως κι Απρίλη πραγματική αποθέωση όλους μας έχει στείλει..

Τοπίο εντυπωσιακό κανένα δεν του μοιάζει με μεγάλη χιονόπτωση τους πάντες συναρπάζει!
Έγινε πρώτο όνομα το ξέρει όλη η Ελλάδα λατρεμένο κι αγαπητό στο σκοτάδι "λαμπάδα"..

Οι πίστες σε "κερδίζουνε" ανεβαίνει η αδρεναλίνη βράζει το αίμα των σκιέρ φαντάζει σαν "καμίνι".
Πηγαίνουμε Καιμακτσαλάν θετικά να εκπλαγούμε όλοι όσοι το επιθυμούν "άσπρη μέρα" να δούμε!

Απ'την Αθήνα, τα νησιά οι χιονο-παθιασμένοι μα κι 'από Πελοπόννησο νιώθουν δικαιωμένοι!
Πανέμορφες βουνοπλαγιές το χιόνι συγκεντρώνουν προσβάσιμες, εκπληκτικές που όλοι τις καμαρώνουν..

Πνοή ανάσα, διέξοδος η μονοτονία μας "σπάει" ζώντας ευχάριστες στιγμές έτσι η ζωή.. μετράει!
Οι σκιέρ έχουν κατά νου μία μόνο κυρίαρχη σκέψη πως θα βρεθούν εκεί ψηλά σφρίγος να περισσέψει..

Το πασίγνωστο ατού της Καρατζόβας Καιμακτσαλάν με την γειτονική διαχείριση, σαγηνεύει, προκαλεί, ξεκουράζει, γαληνεύει, μαγεύει, γοητεύει τους χειμερινούς επισκέπτες και τον κάθε σκιέρ με τις καταπληκτικές του πίστες !!Πλεονεκτεί σε πολλά σημεία έναντι άλλων χιονοδρομικών όπως στην υψομετρική διάφορα που σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια χιονιού από οπουδήποτε κέντρο στην Ελλάδα, τις υπέροχες διαδρομές, την φυσική ποσότητα χιονιού καθιστώντας το φιλικό, μοναδικό κα αξεπέραστο.
Αν και προς το παρόν είναι κοινά αποδεκτό ότι υπάρχουν τεράστια περιθώρια ανάπτυξης, όπως στο οδικό δίκτυο από την περιοχή της Όρμας που το έχουν μπλοκάρει με αφετηρία την λησμονημένη μας Αλμωπία.
Μπορεί επίσης να γίνει επέκταση στους χώρους υποδοχής των επισκεπτών καθώς πλήθος άλλων έργων ούτως ώστε να το καταστήσουν Κορυφαίο και Ασυναγώνιστο.
Είναι το όνειρο, η προσδοκία των επίδοξων σκιέρ να το.. κατακτήσουν, να το δαμάσουν, έρχονται από όλη την χώρα φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το καθιστούν ευρύτερα γνωστό, δίκαια καμαρώνουν οι κάτοικοι της περιοχής μας ευελπιστώντας την δικαίωση. Δηλαδή εκπλήρωση των κατά καιρούς χιλιο- ειπωμένων ανεκπλήρωτων υποσχέσεων από τους αρμόδιους φορείς για το επίκαιρο αυτό θέμα που μας καίει ακόμα.


Ευάγγελος Μπεγλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News