Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Νέα ημέρα διαδηλώσεων ξημέρωσε στην Αίγυπτο

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην πλατεία Tahrir, έτοιμοι για ακόμη μία μαζική διαδήλωση εναντίον του προέδρου, Χόσνι Μουμπάρακ.

Παράλληλα, την ίδια ώρα μικρή ομάδα διαδηλωτών έχει συγκεντρωθεί έξω από το προεδρικό μέγαρο στο Κάιρο, ζητώντας την αποχώρηση του Χόσνι Μουμπάρακ, χωρίς να υπάρξει αντίδραση των στρατιωτικών δυνάμεων, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. «Κάτω , κάτω ο Χόσνι Μουμπάρακ» φωνάζουν οι διαδηλωτές, που αριθμούν λίγες δεκάδες.

Χθες, πολλοί πέρασαν τη νύχτα στις σκηνές που έχουν στηθεί στο κέντρο της πλατείας Tahrir, έπειτα από το τηλεοπτικό διάγγελμα του Χόσνι Μουμπάρακ, με το οποίο ανακοίνωσε τη μεταβίβαση προεδρικών εξουσιών στον αντιπρόεδρο της χώρας, Όμαρ Σουλεϊμάν, παραμένοντας, ωστόσο, στην εξουσία.


Νέες μαζικές διαδηλώσεις αναμένονται κυρίως μετά τη σημερινή προσευχή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας ο στρατός θα προχωρήσει σε μία ανακοίνωση εξαιρετικής σημασίας. 

---
πηγή:zougla  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News