Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Δεν αλλάζει η ώρα του ΤΣΣΚΑ-ΠΑΟΚ

Κανονικά στις 19:00 ώρα Ελλάδος (20:00 ώρα Ρωσίας) αναμένεται να διεξαχθεί ο επαναληπτικός του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Οι Ρώσοι πρότειναν να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, αλλά οι εκπρόσωποι του "Δικεφάλου" δε δέχτηκαν το αίτημά τους.

Αυτή η πρόταση ήρθε από την ΤΣΣΚΑ το πρωί της Δευτέρας και ενώ οι δύο ομάδες αρχικά συμφωνούσαν να αλλάξει η ώρα έναρξης και όχι η ημέρα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν έκανε δεκτό των αίτημα των Ρώσων, αφού κάτι τέτοιο θα συνιστούσε επιπλέον ταλαιπωρία για την ομάδα, που έχει ένα ούτως ή άλλως βεβαρυμένο πρόγραμμα.
Σε λίγες ώρες (17:00), ακολουθεί σύσκεψη των εκπροσώπων των δύο ομάδων και της UEFA για τα μέτρα που θα εφαρμοστούν στον αγώνα και δεν αποκλείεται το θέμα της ώρας του αγώνα να τους απασχολήσει εκ νέου.
---
πηγή:sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News