Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Δεν κατάλαβε οτι του έκλεψαν το αυτοκίνητο γιατί έπινε...τσίπουρα!

Βρέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι κακοποιοί στην Αράχωβα.

Λίγο πιο έξω από τη Χαιρώνεια Βοιωτίας, βρέθηκε εγκαταλελειμένο το κλεμμένο αυτοκίνητο των δυο κακοποιών που χθές το πρωί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικό της Ασφάλειας που τους καταδίωκε με συνάδελφό του, έξω από τη Λειβαδειά στον δρόμο προς την Αράχωβα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες αφού το εγκατέλλειψαν στο σημείο, αφαίρεσαν από την περιοχή άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αφού ο ιδιοκτήτης του το είχε ρίξει στα... τσίπουρα σε καφενείο της Χαιρώνειας, αφήνοντας τα κλειδιά πάνω στη μίζα και διέφυγαν. 

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του οχήματος εξαιτίας του ποτού που είχε καταναλώσει αντελήφθη την κλοπή του αυτοκινήτου του ώρες μετά με αποτέλεσμα η αστυνομία να αγνοεί πως οι δράστες κινούνται με το μπλε Fiat του ντόπιου κάτοικου. Από την εξακρίβωση των στοιχείων κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα.

Στο 7ο χλμ του οδικού άξονα Λιβαδειάς – Αράχωβας, οι δράστες αφού ακινητοποίησαν το όχημα τους, ο συνοδηγός, στη θέα συμβατικού οχήματος του Τμήματος Ασφάλειας και από απόσταση περίπου (100) μέτρων, πυροβόλησε επανειλημμένα, με πολεμικό τυφέκιο, κατά των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί, αφού ακινητοποίησαν το περιπολικό, ανταπέδωσαν τα πυρά, ωστόσο από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο οδηγός του περιπολικού στον αριστερό μηρό.
---
πηγή:thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News