Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Σοβορή "καταγγελία" Καρατζοβίτη για τη νέα Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας

Κύριε… «νέα Δημοτική Αρχή»,
Όπως λες και στην ανακοίνωσή σου…
«Η νέα Δημοτική Αρχή θα εφαρμόσει αυστηρά τον Αντικαπνιστικό Νόμο (ν.3868/2010). Καλούμε λοιπόν, όλους τους καταστηματάρχες και τους πολίτες να συνετιστούν και να εφαρμόσουν τον Αντικαπνιστικό Νόμο. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ: 1142 , KAI 2384028001».

Την ανακοίνωση θα τη χαρακτήριζα ωραία, νόμιμη, αυστηρή, σταράτη,
αλλά μέχρι σήμερα Σαββάτο 5 Φεβρουαρίου σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αυστηρότατης ανακοίνωσης σου και των αυστηρότατων ελέγχων και των προστίμων που επιβάλλονται από την Δημοτική Αστυνομία ΣΟΥ;;;
ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΑΥΣΤΗΡΗ" ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ;
ΚΑΜΙΑ Ε;
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΜΑ Η ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Π Ο Τ Ε ΚΑΝΕΝΑΣ; ΜΑ ΠΟΤΈ;
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ 2384028001 ΑΦΟΥ
ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΟΛΟΥΣ ,ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΛΕΝΕ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ (ΠΑΣΟΗΣ) ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...
ΤΙ ΕΝΟΟΥΝΕ;
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ …

ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News