Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Εκλάπη κουτί με χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πάνω απο 5.000 ευρώ η λεία!

Το κουτί με τα χρήματα, που προορίζονταν για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έκλεψε άγνωστος, ο οποίος «τρύπωσε» τα ξημερώματα του Σαββάτου σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως κατέθεσε στην ασφάλεια η διευθύντρια του υποκαταστήματος, το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε ο δράστης, ξεπερνά τις 5.000 ευρώ, αφού, τελευταία φορά που είχε ανοιχτεί το κουτί και είχαν σταλεί τα χρήματα στην οργάνωση, ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άγνωστος τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έσπασε τη τζαμαρία του τραπεζικού υποκαταστήματος, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και άρπαξε από το γκισέ το κουτί με τα χρήματα. Την ώρα που έφευγε ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. 

---
πηγή:tanea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News