Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ποιος βουλευτής του Ν.Πέλλας γράφει στα παλιά του παπούτσια τους νόμους;

Φανταστείτε να μην ήταν τόσο κατηγορηματικός για την εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους ο πρωθυπουργός. Ντουμάνι θα την είχαν κάνει τη βουλή και όχι μόνο. Πάντως ούτε οι αυστηρές συστάσεις του πρωθυπουργού, ούτε ο νόμος του κράτους φαίνεται να συγκινεί βουλευτή του νομού Πέλλας που προκλητικά καπνίζει χωρίς κανένα ενδοιασμό μέσα σε καφέ και ταβέρνες.
Μάλιστα πρόσφατα σε γνωστό καφέ των Γιαννιτσών που τελευταία επισκέπτεται συχνά, όταν δέχτηκε τις φιλικές παρατηρήσεις ενός θαμώνα και συνομιλητή του αυτός απάντησε κυνικά «Μα εγώ είμαι κατά του νόμου και δεν τον ψήφισα..» Δηλαδή για να καταλάβω και εμείς όλοι που είμαστε κατά των σκληρών νόμων που ψηφίζετε εσείς κ. βουλευτά για τους φόρους, μας λέτε ότι δεν πρέπει να τους υπολογίζουμε; Για να ξέρουμε δηλαδή τι ψηφίζουμε και γιατί!!!

---
Πηγή: loudias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News