Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Σηκώνουν... μπάρες αύριο τα διόδια σε όλη τη χώρα

Σηκώνουν για μια ακόμη φορά αύριο Κυριακή τις μπάρες των διοδίων σε όλη τη χώρα τα μέλη του κινήματος για τη μη πληρωμή των διοδίων...

Όπως ανακοίνωσαν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν τα μέλη του Συντονιστικού του κινήματος, η αυριανή κινητοποίηση γίνεται με αφορμή τις πρώτες διώξεις που άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον μελών του κινήματος.

Οι ίδιοι έκαναν λόγο για "φρονηματικές διώξεις, που μας επιστρέφουν σε μετεμφυλιακές πρακτικές της δεκαετίας του 50".

Το μέλος του κινήματος Γιώργος Κοσμόπουλος αναφερόμενος στο κίνημα "δεν πληρώνω", που σε σχέση με τα διόδια έχει συμπληρώσει 15 μήνες κινητοποιήσεων, επεσήμανε ότι "η ελευθερία των μετακινήσεων αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα, απεριόριστο, σύμφωνα με την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου".

---
Πηγή: pressanews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News