Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Περιπετειώδης σύλληψη διαρρήκτη στα Γρεβενά

Μόνος του  προδόθηκε ένας επίδοξος διαρρήκτης  που ήταν έτοιμος να εισβάλει  σε ένα σούπερ μάρκετ στα  Γρεβενά! Οι αστυνομικοί που  επέβαιναν σε ένα περιπολικό το οποίο περνούσε από εκεί, δεν τον είχαν δει. Όμως, εκείνος πανικοβλήθηκε και μπήκε στο αυτοκίνητό του φεύγοντας με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει περιπετειώδης καταδίωξη για την σύλληψή του!

Ο 50χρονος επίδοξος διαρρήκτης ήταν έτοιμος να παραβιάσει την πόρτα του καταστήματος όταν είδε το περιπολικό να περνάει και έτρεξε στο αυτοκίνητό του κινώντας την προσοχή των αστυνομικών που άναψαν αμέσως τον φάρο και βγήκαν έξω προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσουν. Όμως, ο δράστης πάτησε γκάζι και πέρασε με ταχύτητα τόσο κοντά τους, που κόντεψε να τους παρασύρει!

Ακολούθησε  ξέφρενη καταδίωξη στην πόλη, καθώς ο δράστης προσπαθούσε να ξεφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς. Όμως, τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κοζάνης – Γρεβενών και να τον ακινητοποιήσουν πυροβολώντας τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Ο 50χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλλει άλλη αντίσταση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
 
---
πηγή:protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News