Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλη η συμμετοχή στον ετήσιο χορό του Κ.Α.Π.Η.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 19:00 μμ., πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Κ.Α.Π.Η. Αλμωπίας στο Κέντρο Δήμητρα με μεγάλη συμμετοχή δημοτών.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Πασόης Δημήτριος, τονίζοντας πως στόχος του Δήμου είναι η καλύτερη δυνατή προσφορά υπηρεσιών προς τα μέλη και στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.
Οι ηλικιωμένοι, εγγεγραμμένοι στο Κ.Α.Π.Η του Δήμου και γενικότερα όλοι οι παρευρισκόμενοι, πέρασαν μια ξέγνοιαστη βραδιά που τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας Πασόης Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Ταγκαλίδης Γεώργιος, η κα Αθηνά Δούκα μέλος του Δ.Σ του νεοσύστατου Δήμου Αλμωπίας καθώς και ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Μαχαιρίδης Ζαχαρίας.


---
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News