Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ποινή δύο μηνών στον Χάβο - Αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με μία απόφαση-σκάνδαλο, η ΕΠΟ τιμώρησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ για την αποβολή του στο "Καραϊσκάκης", ενώ έβγαλε... λάδι τον Ολυμπιακό για το κέρμα στον επόπτη.

Απίστευτο και όμως αληθινό... Η ΕΠΟ τιμώρησε τον Μάκη Χάβο και δίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικού χώρους και πρόστιμο 10.000 ευρώ, για την αποβολή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Επιπλέον πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πιο τραγελαφικό είναι, βεβαίως, ότι για το κέρμα που έπεσε από την κερκίδα και χτύπησε τον επόπτη Τρύφωνα στο ίδιο παιχνίδι, οι Πειραιώτες "τιμωρήθηκαν" απλώς με πρόστιμο 28.500 ευρώ!

Και όλα αυτά συμβαίνουν, λίγες ημέρες μετά τη... σαββατιάτικη αθώωση του Κέβιν Μιραλάς για το χτύπημα στον Βλάνταν Ίβιτς στη ρεβάνς Κυπέλλου των δύο ομάδων, και τη σημερινή (14/2) απόφαση για μη τιμωρία του Τζιμπρίλ Σισέ για την περιβόητη δήλωση "με πηδήξανε", επειδή, όπως αναφέρει το σκεπτικό του αθλητικού εισαγγελέα, η συγκεκριμένη ατάκα-ενέργεια είχε σαν αποδέκτη τον ίδιο!!!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την... αργοπορημένη απόφαση τιμωρίας του προπονητή μας Μάκη Χάβου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν, εφόσον μαζεύτηκαν το Σάββατο το πρωί για άλλη υπόθεση, να προλάβουν και τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής...

Θεωρούμε σαφές ότι για την -σε α' ενικό πρόσωπο και εν βρασμώ ψυχής- διαμαρτυρία του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Φάκος θα πράξει το καθήκον του και θα τον αθωώσει τελικά, όπως αν δεν κάνουμε λάθος έκανε πρόσφατα σε άλλη περίπτωση.

Επίσης, αν δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές, προλαβαίνουμε να κάνουμε κι εμείς μία; Εξάλλου μας αδειάσατε για δύο μήνες μια θέση στον πάγκο...
Η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό... Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ύβρη, έκφραση αγανάκτησης με άκομψο τρόπο, σ' έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Με αγωνία περιμένουμε και πάλι να εφαρμοστεί το γράμμα του κανονισμού σε κάποια υπόθεση του ΠΑΟΚ.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

---
Πηγή: olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News