Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση Δημάρχου Δ.Πασόης με τον Υπουργό Αγρ. Αναπτ. και Τροφίμων Κ.Σκανδαλίδη

                                 Δελτίο Τυπου

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για το πρόβλημα των ανεξόφλητων οφειλών των βιομηχανικών μονάδων προς τους παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου και οι οικονομικές συνέπειες των προβλημάτων αυτών ως προς το Δήμο μας, αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Πασόη Δημήτρη και του αρμόδιου Αντιδημάρχου για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τραπεζανίδη Γιώργου σε συνάντησή τους με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Σκανδαλίδη Κωνσταντίνο, που πραγματοποιήθηκε στις 06/02/2011 στο Δημαρχείο Σκύδρας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας ενημέρωσε τον κο Υπουργό για την εξέλιξη του προβλήματος των ροδακινοπαραγωγών. Ο κος Υπουργός με τη σειρά του αναγνώρισε τη σπουδαιότητα του θέματος και δήλωσε την υποστήριξη του Υπουργείου στους ροδακινοπαραγωγούς και ότι θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα.

---
Γραφείο Τυπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News