Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ανάβουν τα αίματα στην παράταξη Πασόη - Γκρίνιες & δικαιολογίες

Την δυσαρέσκεια που άρχισε να μεγαλώνει στον συνδυασμό του, επιχείρησε να ελέγξει ο Δήμαρχος Αλμωπίας, σε συγκεντρωση που έγινε στη Εύξεινο λέσχη, το βράδυ της Παρασκευής.

Έδωσε την εντύπωση ότι βρίσκεται ακόμα στην προεκλογική περίοδο, αφού χρησιμοποίησε τελείως ασύνδετα προεκλογικά συνθήματα. Προσπάθησε να δικαιολογήσει τις επιλογές στα πρόσωπα που στελέχωσαν τις διάφορες επιχειρήσεις και πόστα.

Τόνισε ότι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ εφαρμόζει το πρόγραμμα και την ιδεολογία ότι ο Δήμος δεν είναι για τα προσωπικά συμφέροντα. Οι επιλογές όμως στην πράξη μάλλον περί του αντιθέτου δείχνουν. άφησε έμμεσες αλλά σαφείς αιχμές για τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, τονίζοντας ότι ο δικός του συνδυασμός πορεύεται με εντιμότητα, διαφάνεια και όχι με διαφθορά.

Δεσμεύτηκε, όταν ρωτήθηκε, ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα μεγάλα ανοίγματα που υπάρχουν, χωρίς ωστόσο να το προσδιορίσει χρονικά. Αν υπάρξουν αποδείξεις για οικονομικές ατασθαλίες, τότε θα παραπεμφθούν αρμοδίως. Τόνισε ότι δεν μπορούν να μπουν όλοι σε διοικητικά συμβούλια, όμως θα έχουν γνώμη στην λήψη των αποφάσεων για τα χωριά τους και την διαμόρφωση του προγραμματισμού των έργων.

Αναφέρθηκε σε ορισμένα έργα που γίνονται. Επισήμανε τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών ,καθώς οι υπάλληλοι είναι μαθημένοι αλλιώς ,αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι είναι κακομαθημένοι.Από μέλη του συνδυασμού αλλά και εκλεγμένους εκφράστηκαν παράπονα για ελλειπή ενημέρωση.Τόνισαν ότι με τον ρυθμό που λειτουργούν τα μηχανήματα του Δήμου είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των χωριών. Παράπονα εκφράστηκαν και για παλιούς φουσκωμένους λογαριασμούς νερού, όπως και με την ανισότητα που υπάρχει στη τιμολόγηση του νερού από χωριό σε χωριό.

Ο Δήμαρχος πάντως τους προϊδέασε να μην περιμένουν και πολλά, γιατί τα χρέη είναι μεγάλα και τα χρήματα από το κράτος έχουν περικοπεί πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως δεν αποκλείεται τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να εκδηλωθούν δυσαρέσκειες για επιλογές στη επικείμενη συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων Επιχειρήσεων του Δήμου.

---
Πηγή: gegonota-aridaia



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News